QFP a minőségi független pénzügyi tervezés csapata QFP
Kedvenc blogjaim: Kioktató blog
Gazdagodó blog
Marketing blog
Lacfi Ági stílus tanácsadó
Kedvenc pihenőhelyem: : Kehidakustány

email:

maholnap@lawyer.com

Lacfi Ági stílus tanácsadó

QFP info

a STÍLUS maga az EMBER

Friss topikok

Ha jó akarsz lenni az üzletben, legyél egy jó üzletben!

2009.01.25. 18:33 maholnap

"Ha jó akarsz lenni az üzletben, legyél egy jó üzletben."
(Hilton Johnson)

Találó. Egy jó üzletben is lehet valaki sikertelen, de az biztos, hogy egy rossz üzletben abszolút nincs esélyünk a sikerre. De hogyan, honnan lehet tudni, hogy melyik a jó? Ez itt fogós kérdés lenne, hamarosan leírom a magam döntését. Vannak relatív, személyes szempontok, vonzódások és ellenszenvek, alulinformáltság és előítéletek. Ha valaki zsigerből utálja pl az MLM szisztémákat, mert nem érti, félreinformált, vagy rossz tapasztalatai vannak, esetleg keveri vagy azonosítja az illegális piramisjátékkal és ezért fél tőle, neki a világ legjobb MLM üzlete sem lesz elfogadható. De ha az illető tisztában van azzal, hogy az MLM egy bevett és egyre népszerűbb kereskedelmi forma, akkor van rá esély, hogy viszonylag objektíven képes egy jó MLM üzletet megkülönböztetni egy rossztól.
 
A pénzügyi tanácsadók között mindenütt vannak kóklerbrókerek. Ők maguktól is azok lennének, pedig megtanulhatták volna a szakmai részt egy idő után, illetve ügyfélközpontúság, beleérző képesség, jó kommunikációs készség mindenkibe szorulhatott (no és fejleszthető is!). A pénzügyi brókercégek, tanácsadócégek között óriási különbség van oktatásban, jutalékban, a megoldások választékát illetően, és hangulatban.
 
Szakmailag aránylag mind hasonlóan jók, vagy nagyon jók. (Az megint más kérdés, hogy ha egy jó megoldást rossz célra, rossz célcsoportra, vagy rossz összetételben indítanak el, aztán pedig menedzseletlenül hagynak, akkor bármi lehet rossz megoldás.

Szólj hozzá!

Címkék: üzlet mlm tanácsadó bróker pénzügyi

A bejegyzés trackback címe:

https://koklerbroker.blog.hu/api/trackback/id/tr60901738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása