email:

maholnap@lawyer.com

Lacfi Ági stílus tanácsadó

QFP info

a STÍLUS maga az EMBER

Friss topikok

Utazási iroda és gyémánt kereskedő elleni feljelentés - újabb pilótajátékok

2010.03.12. 23:04 maholnap

TVI Expressz: a honlapja látszólag egy utazási irodát népszerűsít, de a közölt részletekből kiderül, hogy "egyszeri 250 USD összegű tagsági díj befizetésével életre szóló tagságot kap, valamint egy ajándékutalványt, mely 7 nap 6 éjszakára, 2 fő részére biztosít ingyen szálláslehetőséget 3-tól 5 csillagos szállodában a világ bármely pontján." A folytatás: "Ne tartsa meg magának ezt a fantasztikus lehetőséget, feltétlenül juttassa el a hírét azokhoz is, akik kedvesek az Ön szívének, mert ezzel mindannyian 10.000 USD-t keresnek (rendszeresen)!"

Canadian Diamond Traders: a honlapján ez áll: "Szeretne Ön havonta vagy hetente nettó 2.300 US dollárt keresni és még igazi gyémántokkal (kanadai hivatalos értékbecsléssel, számlával kísérve) is gazdagodni?" A folytatás: "a Canadian Diamond Traders Inc. nemzetközi, internetes gyémántüzletének segítségével bárki számára elérhető, hogy részesüljenek az eddig csak a gazdagok számára elérhető kiváltságban." 120 dollárt kell befizetni, és két újabb ügyfelet hozni. és ingyen gyémánt is jár :-)

PiPsTalk ellen is eljárás indult az MTI szerint. Ez az internetes oldal közösséginek nevezi magát, de olyannak, amelynek a profit áll a középpontjában. Aki 250 euróval beszáll, annak a befizetéséből 200 euró a háttérben lévő cég FOREX valutapiaci kereskedésébe kerül. Az ebből származó nyereséget osztja meg a tagokkal a szervező. Ezután leírja a honlap, hogy az MLM elveit követve hogy jár jól az, aki egyre több ügyfelet hoz be a rendszerbe.

Qcoopers: 10 ezer ember befizet fejenként 60 eurót. Az így befolyt 600 ezer euróra még hitelt vesz fel, és a pénzből visszavásárolja a rendszerbe beszálltaktól a nagy értékű életbiztosításaikat. A leírás a továbbiakban hézagos, de az világos, hogy a program lefutása után is havi 100 ezer forintot lehet keresni.

Ami fontos: lakossági bejelentés alapján indultak a vizsgálatok... Tehát érdemes talán bejelentést tenni az ordítóan gyanús tevékenységek ellen. Mellesleg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) már december óta folytat eljárást a ScienNet, valamint a Lyoness vásárlói rendszerek működtetetésében részt vevő vállalkozások ellen - közölte a hivatal. Melyik lesz a következő?

2 komment · 1 trackback

Címkék: brokernet sciennet diamond lyoness expressz canadian traders tvi qcoopers

A bejegyzés trackback címe:

https://koklerbroker.blog.hu/api/trackback/id/tr571835659

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyörgök: NE DŐLJ BE! 2011.12.07. 13:35:55

Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.04.02. 08:51:02

Általában ez a "fizess, hogy gazdag legyél" dolog csak az elején szokott működni (fizess..)

Általában amit azonnal el kell döntened egyáltalán nem szokott jó lenni, ha másodszor, harmadszor átgondolod esetleg alszol rá egyet.

Általában az olyan pénzkereset ami nem munkavégzésből áll (vagy túl könnyű pl. hozz egy embert) az nem tart sokáig, de legalábbis nem neked hozza a több pénzt.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.04.23. 15:15:43

Eltűnt a ScienNet-ügyfelek foglalója

A „felsőbb szinteken” osztották szét a százmilliókat
Csak lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el kedden a Budai Központi Kerületi Bíróság a Scien-Net-ügyben adócsalással gyanúsított Leinemann Zsolttal szemben. Az ügyész előzetes letartóztatásra tett indítványt. A ScienNet törzsvásárlói hálózat azonban aligha folytathatja működését. A tagok többmilliárdos befizetéseinek nyoma sincs a virtuális számlákon...

nol.hu/gazdasag/20100421-eltunt_a_sciennet-ugyfelek_foglaloja
süti beállítások módosítása