email:

maholnap@lawyer.com

Lacfi Ági stílus tanácsadó

QFP info

a STÍLUS maga az EMBER

Friss topikok

A pénz születése két változatban

2010.03.11. 15:52 maholnap

Két történetet, mesét szeretnék veletek megosztani. Mindkettő a pénzről szól, az első egy 5 részes rajzfilm, amit gyerekek is bátran megnézhetnek (a részek 10 percesek, nem fárasztóak). Kevésbé gyors internet kapcsolat esetén hagy, hogy betöltsön (puffereljen), és csak ezután nézd meg folyamatában (az első rész után klikkelj a következő részekre!).

Komoly csattanói vannnak a történetnek a rajzfilmben, kemény kihatással a mindennapjainkra:

 

 

Magyar változat, felirat nélkül: 

 

A második történet szintén a Pénzről szól, de már nagybetűvel, és az azt körülvevő politikai, gazdasági összefonódásokkal. Ha nyitott vagy a kissé konspiratív stílusra, akkor nézd meg az alábbi filmet megelőző és az azt követő más részeket is. de csak kipihenten!

 

És ha még mindig kedved van meggondolatlanul hitelt felvenni, körültekintés nélkül bankot választani, a pénzügyeiddel nem törődni...

Ha még mindig nem vagy hajlandó egy független pénzügyi tervezővel a pénzügyeidről beszélgetni, az életed számait optimalizálni, akkor lelked rajta...

1 komment

Címkék: video film pénz pénzügy születése pénzügyi videófilm a pénz születése hitel születése videó a pénzről mese a pénzről pénzmese pénz mese

FÜGGETLEN PÉNZÜGYI TERVEZŐ: Csodálatos szakma. Pénzügyi "ombudsman" szerep; felemelő érzés emberek pénzügyeit rendbe rakni, optimalizálni, és fantasztikus a tudást átadni. Egy szakma, ami nemhogy "gyerekcipőben jár", de még néha be is szarik a pelenkába... Mert sok a kóklerbróker, az egynapos tanácsadó, a hétvégén képzett szakember... Hadd tisztuljon csak! Várom a tapasztalatod, akár ügyfélként, akár beszervezettként, akár a szakma kezdő, vagy tapasztalt képviselőjeként írsz: Isten hozott!

A bejegyzés trackback címe:

https://koklerbroker.blog.hu/api/trackback/id/tr861831590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.04.02. 09:39:31

Hmmm.. Mindig is azt hittem, hogy az űrgyíkok akarnak megchippeltetni bennünket. :)

Az mondjuk tiszta sor, hogy miért van háború Irakkal később meg majd lesz Iránnal (kell most az olaj), meg hogy a háború jó pénz. Érdekes film, köszi!
süti beállítások módosítása