email:

maholnap@lawyer.com

Lacfi Ági stílus tanácsadó

QFP info

a STÍLUS maga az EMBER

Friss topikok

Magyarország: költségvetési világelső, a magyar puma a legjobb puma

2010.01.19. 20:04 maholnap

Bloomberg hír októberben, és idén január 15-én

„Hungary is poised to emerge from the global recession as a leader in fiscal health.”
„The growth outlook looks good and the appreciation pressure on the currency will be strong. Being positive on the Hungarian fixed income market is very simple.”

A Bloombergen most is a legjobb hírek szólnak rólunk.

 

Tőzsdefórum : „A Bank of America által figyelt 40 gazdaság közül Magyarország kerülhet ki a válságból a legjobb költségvetési helyzetben - állítják a pénzintézet elemzői.”

Friss origo hír: Magyarország költségvetési világelső!
Az index erről szóló októberi cikke szerint "Magyarország 2011-ben egyike lehet azoknak a kiemelten fontos országoknak a világon, amelyek laza fiskális politikát folytathatnak, miközben a gazdaságok döntő többsége költségvetési szigort kénytelen alkalmazni – fejtette ki véleményét a BofA Merrill Lynch Global Research térségi elemzője utalva a bank által figyelt 40 ország teljesítményére. Véleménye szerint éppen ezért Magyarország hosszú távú kilátása igen vonzó és nagyon erősen felülteljesítő gazdasággá válhat 2 év múlva."
Az origo klikkbankjának akkori híre szerint: "Magyarország vezetőként léphet ki a költségvetési egyensúlyt tekintve a válságból - állítja a bankóriás Bank of America Merrill Lynch elemzésében. Szerintük a kormány fájdalmas megszorító intézkedései meghozzák eredményüket és a térségbeli versenyben elsőként lehet magyar euró."
Magyarország és Észtország jutott a legmesszebb az átalakulásban az EBRD szerint. Náluk is Magyarország a térség éltanulója.

És az index alapos cikke az optimális magyar számokról. Kapcsolódó cikkek itt: 2010: a fény ott van az alagút végén; Az Ecostat már látja a kilábalást; Csudálatos évünk lesz jövőre; GKI: Megáll a gazdaság visszaesése; Nomura: 2015-ben lehet euró Magyarországon; Egyre gazdagabb a magyar állam

Szólj hozzá!

Címkék: magyar magyarország siker pénz abszurdisztán csillogás büszkeség puma világelső

A bejegyzés trackback címe:

https://koklerbroker.blog.hu/api/trackback/id/tr941685696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása