email:

maholnap@lawyer.com

Lacfi Ági stílus tanácsadó

QFP info

a STÍLUS maga az EMBER

Friss topikok

Hamis a koklerbroker - a szakma beszarik a pelusba

2009.07.10. 15:27 maholnap

Döbbenetes disznóságokra kényszeríti a biztosítási ügynököket és pénzügyi szolgáltatások ügynökeit a (sokszor MLM-es) jutalékos rendszer, és egyáltalán a többségében még szabályozatlan lazaság, ellenőrizetlenség.

A cikk itt olvasható, az ingatlanmagazin.com oldalán:Ki és miért hagyja, hogy átverjék az embereket az ügynökök?, 1. rész  Van benne ügyfelét lasajnáló banki dolgozó, havi bérből semmivel nem törődő állami alkalmazott, aki nem ért ahhoz, amivel kapcsolatban döntéshez kell segítse "ügyfelét", és több, jutalékból élő MLM-es kóklerbróker.

 


És készülök a tőkeszámlával kombinált hitelek részletes elemzésével összeállítani egy olyan szakmai anyagot, amivel igyekszem a megoldás előnyeire, kiküszöbölhető kockázataira, valamint legtöbb fontos paraméterére felhívni a figyelmet.

Előre bocsátom: alapos pénzügyi elemzéssel, testre szabott pénzügyi megoldások lelkiismeretes, hozzáértő megválogatásával, az ÜGYFÉL (így, csupa nagybetűvel) részletes tájékoztatásával és a vele való rendszeres kapcsolattartással profi, rugalmas, minimális költséggel működtethető, rövidíthető futamidejű, a devizakockázatokat kiküszöbölni képes, optimális hiteleket, korszerű pénzügyi megoldásokat lehet összeállítani és menedzselni.

Nem kellene más hozzá: profizmus, alapos kapcsolattartás, az ÜGYFÉL ismerete, elemzése, függetlenség, ügyfél-központúság és korrektség.

Szólj hozzá!

Címkék: átverés ügynök panasz jutalék tanácsadó brokernet bróker pénzügyi becsapás kókler disznóság koklerbroker kóklerbróker mlm átverés

FÜGGETLEN PÉNZÜGYI TERVEZŐ: Csodálatos szakma. Pénzügyi "ombudsman" szerep; felemelő érzés emberek pénzügyeit rendbe rakni, optimalizálni, és fantasztikus a tudást átadni. Egy szakma, ami nemhogy "gyerekcipőben jár", de még néha be is szarik a pelenkába... Mert sok a kóklerbróker, az egynapos tanácsadó, a hétvégén képzett szakember... Hadd tisztuljon csak! Várom a tapasztalatod, akár ügyfélként, akár beszervezettként, akár a szakma kezdő, vagy tapasztalt képviselőjeként írsz: Isten hozott!

A bejegyzés trackback címe:

https://koklerbroker.blog.hu/api/trackback/id/tr51238720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.