email:

maholnap@lawyer.com

Lacfi Ági stílus tanácsadó

QFP info

a STÍLUS maga az EMBER

Friss topikok

Kirúgások, kiválások, lelépések, pozíció visszaírások

2009.05.23. 20:14 maholnap

Történtek magas pozícióból kirúgások, és nem csak szabálytalan, vagy kárt okozó piaci magatartás miatt (ezek miatt már korábban is akadtak eltávolított tanácsadók, bár nem magas pozíciókban). Etikátlan magatartásért, illetve most már olyan lazsálásért is leléptetés jár, amikor a vezető tanácsadó a munkatársai vállán viteti magát, és munka nélkül kizárólag a vezeti jutalékokból él (tehát nem a részvények vagdosásából, vagy a cégtulajdonból fakadó egyéb bevételekből, hanem kifejezetten a hálózati pozíció különbségekből származó vezetői jutalékokból úgy, hogy ő maga sem nem dolgozik ügyfeleknél (ez még nem lenne nagy baj, ha közben folyamatosan oktat, és új titánokat képez), sem nem oktat másokat (nem vesz fel munkatársakat, illetve a munkatársai által felvett munkatársakkal nem foglalkozik szakmailag).

Egészen magas pozícióból, ellustult emberek hullottak ki (és néhány kóklerbróker)

Ezt is megértük!

Szomorú viszont, hogy az MLM-rendszereket kritikusan megközelítő, a jutalék-orientáltságban mégis az ügyfelek előnyeit szem előtt tartó tanácsadókat, az oktatás színvonalát kritizáló munkatársakat is sajnos utcára teszik.

Sajnos ezt is megértük...

 

 

szépen fejlődik a már gyerekcipőben tipegő szakma :-)

Csak ne legyen a pénzügyi tanácsadás körül MLM rendszer, jutalék-orientáltság, lenyúlások, becsapások, mint ahogy az néhány nagy ügynökségnél sajnos sűrűn előfordul.

Szólj hozzá!

Címkék: erkölcs bróker becsapás broker kókler elkurvul koklerbroker kóklerbróker kókler bróker tisztulás brokernet kirúgás etikátlan brokernet

A bejegyzés trackback címe:

https://koklerbroker.blog.hu/api/trackback/id/tr151139698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása